Kolla upp sportsändningar snabbt och enkelt

Med det stora utbud av TV-kanaler som finns är det möjligt att se sporthändelser från hela världen. Det kan vara svårt att hålla reda på allt i huvudet. Läs vidare för att ta reda på fördelarna med att snabbt kunna kolla upp vilka sportsändningar som är aktuella för dagen.

Idag finns det ett väldigt enkelt sätt att kolla upp vilka matcher som sänds på tv för dagen. Om du till exempel är intresserad av SHL kan du bara gå in på tvsporten.nu/league/shl och se när matcherna börjar. Du ser även vilken kanal som sänder matcherna. Hemsidan funkar lika bra från en mobil eller surfplatta som från en dator. Det går alltså att kolla upp sportsändningarna även när du är på resande fot.

Dessa kanaler står för de flesta sändningarna

Det brukar råda väldigt hård konkurrens om att sända de största sporterna och ligorna i världen. En av de mest eftertraktade ligorna är Premier League i England. NHL brukar också vara en väldigt eftertraktad sport. De kanaler som står för majoriteten av sportsändningarna i Sverige är Viaplay, C MORE och Discovery +. Om du ska ha ett sportpaket måste du normalt betala lite extra till kanaltjänsten.

Välj mellan streaming och TV

Du behöver inte längre tajma in matcherna exakt när de börjar. Du kan istället välja om du vill se dem live på TV eller om du vill streama dem i efterhand. Det är perfekt om du inte har möjlighet att vara på plats eller om du inte är hemma när matchen börjar. Du väljer bara själv när du vill se matcherna. Det kan dock vara smart att hålla sig borta från nyheterna så du inte ser resultatet av misstag. Då brukar det inte vara lika spännande att se matcherna.

Kolla på flera konton samtidigt

Hos vissa tjänster är det även möjligt att se matcherna på flera konton eller enheter samtidigt. Då kan ni följa matchen på olika håll även om ni är flera i familjen. Det är väldigt smidigt och användbart. Se bara till att kolla upp när matcherna börjar i god tid så du inte missar något.

Scroll to top